Latest Event Updates

Een bericht van de diaconie over de energietoeslag van de overheid

Posted on Updated on

Bericht van de Diaconie

Huishoudens met een hoge energierekening kunnen nu terecht bij het Noodfonds Energie. Dit is een landelijk fonds. Het Noodfonds Energie betaalt een deel van de energierekening voor huishoudens die hiervoor in aanmerking komen. Het gaat om de periode van oktober 2022 tot en met maart 2023. De voorwaarden:                                                                                                                                                                   • U heeft een bruto-inkomen van max. 200% van het sociaal minimum. Uw bruto-inkomen is dan per maand lager dan € 2.980 (alleenstaand) of € 3.794 (samenwonend). De bedragen zijn inclusief 8% vakantiegeld.                                                                                                                                                                         • U heeft zelf een contract voor gas, stroom en/of stadswarmte bij een energieleverancier. Noodfonds aanvragen:                                                                                                                                                   Alle informatie over de voorwaarden en het aanvragen is te vinden op www.noodfondsenergie.nl. Hulp nodig bij het aanvragen? Loop dan binnen bij het spreekuur van het Sociaal Juridisch Steunpunt.

  • Elke dinsdag: 10.00 - 13.00 uur, Bibliotheek Barneveld.
  • Om de donderdag (even weken): 10.00 - 12.00 uur, Perron 16 in Voorthuizen.

Scan de QR-code om direct naar de website te gaan.

Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u of jij altijd één van de diakenen benaderen voor hulp!

Met een vriendelijke groet, uw én jouw diaconie!

Downloaden (PDF, 487KB)

Profielschets nieuwe predikant

Posted on Updated on

Zoals aangegeven in de weekbrief kunt u met het oog op de aankomende gemeente-avond hier de profielschets voor de nieuwe predikant bekijken en downloaden.

Downloaden (PDF, 3.81MB)


Samenvatting jaarcijfers over 2021

Posted on

Een samenvatting van de jaarcijfers over 2021 van het college van kerkrentmeesters en van het college van diakenen kunt u overigens wel al vinden op onze website. Een volledige versie van deze jaarcijfers over 2021 kunnen leden van onze gemeente opvragen bij het college van kerkrentmeesters dan wel het college van diakenen.

Het college van kerkrentmeesters en het college van diakenen

Downloaden (PDF, 98KB)

Downloaden (PDF, 97KB)

Begroting 2022 van de KRM en van de diaconie

Posted on

Een samenvatting van de begroting voor 2022 voor zowel de kerkrentmeester als de diaconie vindt u aangehecht aan dit bericht. Een volledige versie van de begroting kunnen de leden van onze gemeente van 17 januari a.s. tot en met 24 januari a.s. inzien bij Erik-Jan Kevelam (KRM) en Bart Reijnders (diaconie). Mocht u daar interesse in hebben, dan kunt u met voornoemde broeders een afspraak inplannen.

Namens het college van kerkrentmeesters en het college van diakenen

Downloaden (PDF, 92KB)

Downloaden (PDF, 94KB)

Opgeven voor de Scipio App

Posted on Updated on

Tijdens de gemeente avond hebben we kort wat uitgelegd over de Scipio App. We hopen dat u er enthousiast over bent geworden. Als u de App ook wilt gebruiken en als u nog geen uitnodiging via de mail hebt gehad vul dan hieronder uw naam en e-mailadres in. Dan volgt de uitnodiging vanzelf.

hartelijke groet, Wiebe

Klik op het plaatje hieronder om u op te geven.